Rakkes historie

10-10-2018

En almindelig eftermiddagstur skulle vise sig at blive starten på et længere udregningsforløb for hunden Rakke.

Rakkes historie
Jeg arbejder som veterinærsygeplejerske og har fra start haft min hund Rakke sygeforsikret ved Dyrekassen Danmark. Mange syntes det var skørt jeg havde en sygeforsikring på min hund, når jeg selv arbejder ved en dyrlæge. Men jeg ved jo ikke om min hund kommer til skade et sted hvor jeg kan få fat i min dyrlæge. Eller hvis min hund er på ferie, så kan jeg med god samvittighed sige - “I går bare til dyrlægen” til hundepasseren.

Jeg ser i min hverdag på dyreklinikken hvor vigtigt det er med en god sygeforsikring af vores kæledyr. Mange tror kun man har brug for en forsikring hvis der sker en ulykke. Hvis hunden brækker et ben, eller fx spiser noget der sidder fast i tarmen. Men man skal huske at forsikringen også dækker ved “mindre” ting. Fx dårlige ører, en skåret pote eller noget andet.

I min egen historie med min hund Rakke, var jeg rigtigt glad for at have en forsikring. For vi endte med at skulle til en større scanning på Århus Dyrehospital.

Rakke havde en søndag eftermiddag i februar pludselig en hel slap hale. Jeg opdagede det under en gå tur, og fik kigget nærmere på hende da vi kom hjem. Her opdagede jeg, at hun havde en stor hård hævelse nede bagest på ryggen og ud i halen. Halen var også meget hævet. Jeg tog til dyrlæge og fik smertestillende og antibiotika til hende. Det hjalp også lidt. Ihvertfald aftog hårdheden og det blødte lidt op og endte med at danne en blød hævelse øverst på halen.
Ugen efter prøvede vi så at prikke hul på den byld, for vi tænkte det måske var en byld med betændelse i. Men der var ingen betændelse, der var kun blod... underligt. Vi kunne ikke rigtigt få det til at passe. Herfra gik det ok i en måneds tid. Hævelsen forsvandt ikke helt, men rakke var glad og virkede ikke påvirket.
Det var lige indtil en dag hvor vi havde besøg af en hvalp. De to legede og løb rundt hele dagen, hvilket resulterede i at det hævede op igen på bagparten og halen. Nu måtte vi have taget en biopsi, så vi kunne se mere om hvad det dog var der gemte sig i det væv. Vi bedøvede rakke, tog en god biopsi i området og der blev lukket og syet efter alle kunstens regler. Alligevel ville det ikke holde op med at bløde. Det blødte fra det lukkede sår med helt kontinuerlig frisk blødning. Og det ville ikke stoppe. På trods af trykforbinding.

Vi endte med at køre til Århus dyrehospital i vagten og få kigget på hende. Dagen efter havde vi en tid ved dyrlæge Steen Ingermann og Rakke blev undersøgt igen. Hun fik testet hendes evne til at størkne blodet - det virkede som det skulle. Hun blev ultralydsscannet - det så også fint ud. Nu var næste skridt en CT-Scanning. Før vi gik igang med den, skulle jeg ringe til min forsikring og aftale at det var ok. Jeg ringede og havde en meget behagelig samtale med Dyrekassen Danmark og så var det aftalt.

Desværre viste skanningen at det var en rigtig grim og meget stor tumor, der gjorde at hun hævdede op, det var også pga. den, at hun ikke kunne størkne blodet dernede. For den slags tumor hun havde frigav stoffer der gjorde at blodet lige der omkring ikke kunne størkne.

Det endte desværre med at vi ikke fik hende med hjem igen.

Her bagefter kan jeg sige, at jeg var SÅ glad for at have en forsikring. For på den måde behøvede jeg ikke tænke på om jeg havde råd - og jeg havde god samvittighed med at vide at hun var undersøgt til bunds - og at vi ikke kunne have gjort mere for hende.

Til slut vil jeg lige tilføje at jeg via mit arbejde som veterinærsygeplejerske møder mange forskellige forsikringer, og hvis jeg personlig skal anbefale eller vælge en forsikring til mit eget dyr, så vil jeg klart anbefale/vælge Dyrekassen Danmark. Jeg oplever aldrig problemer med Dyrekassen Danmark.

Mvh Elisabeth Normann Hansen

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close