Rejefiskere på fire poter

01-07-2022

Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er et nem, lille leg, som du kan lave med din kat hjemme i stuen eller ude i haven.

Rejefiskere på fire poter

Katte er ikke ret gode til at fange fisk, hvilket overrasker mange, og faktisk kan de drukne på meget lidt vand, hvis de er uheldige. Der er dog nogle katte, der elsker vand - og hvis du har en kat, som ikke er bange for at få poterne våde, så kan du lade din kat forsøge at fiske efter rejer.

Hæld en smule vand i en balje med lav kant og fordel nogle rejer - eller en anden godbid, som katten holder af, og som kan flyde - i vandet. Stil baljen ned til katten. Husk vandet skal ikke være iskoldt - det vil de færreste katte stikke poterne ned i. Lad katten fiske rejerne op. Du skal muligvis guide katten lidt i starten af denne øvelse, indtil den kan se idéen.

Men husk ikke at hjælpe katten for meget, for så ender du med at fange rejerne i stedet for katten, som så ikke får den mentale stimulering, der egentlig er hensigten.

Denne øvelse må ikke udføres uden, at katten er under opsyn. Du skal være hjemme imens. Er I inde, så stil eventuelt også baljen på et stykke plastik, da katten ofte vil sprøjte med vandet, når den først har lært at rejefiske.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close