Hvalpeforsikring

Hos Dyrekassen Danmark får du 20 % rabat hvis du tegner din forsikring før hvalpen er 16 uger. Hvis din hvalp er fyldt 16 uger men endnu ikke 1 år, tilbyder vi en unik unghunderabat, hvor du får 15 % rabat på din hunds forsikringer. 

At få en hvalp er en stor beslutning og starten på et mangeårigt venskab. En hund kan let blive 15 år eller mere, og derfor er det aldrig et valg, der skal tages impulsivt eller uden at gøre lidt forarbejde. Hos Dyrekassen Danmark lægger vi vægt på at hjælpe vores kunder mod den bedste beslutning, så du og din familie får valgt den hvalp, der passer bedst til jer og omvendt.

Når I har anskaffet jer den helt rigtige hvalp, så er det ligeledes vigtigt at få tegnet den rette hvalpeforsikring, som passer præcis til den race, I har valgt. Ligeledes er det afgørende at huske den lovpligtige forsikring. Vores hvalpeforsikringer er både billige og dækker din hund, så du kan føle dig tryg – også når skaden sker.

Vi tilbyder en række forskellige muligheder for at forsikre din hvalp. Klik på linksene og læs mere om de enkelte forsikringstilbud til din hvalp.

Fordele ved Dyrekassen Danmarks hundeforsikringer

  • Lav pris
  • God og bred dækning hele livet
  • Hurtig og nem skadesbehandling
  • Mulighed for direkte afregning til din dyrlæge
  • 20 % rabat for hvalpe under 16 uger
  • 15 % rabat for unghunde mellem 16 uger og 1 år

Uanset om din nye hvalp er en familiehund, en jagthund eller en avlshund, skræddersyr vi den bedste hvalpeforsikring til netop din hund.  Du kan vælge mellem Dyrekassen Danmarks lovpligtige hundeansvarsforsikring, sygeforsikring, ulykkesforsikring, livsforsikring og opdrætterforsikring.

Hvad koster en hundeforsikring?

Den bedste hvalpeforsikring tilpasses den enkelte hund i Dyrekassen Danmark. En hvalpeforsikrings pris bestemmes derfor af de valgte dækninger og hunderace. Ønsker du blot en billig hvalpeforsikring, er Dyrekassen Danmarks ulykkesforsikring en oplagt mulighed, og hvis du får brug for en hvalpeforsikring, som dækker både sygdom og tilskadekomst, kan du i stedet vælge vores sygeforsikring.

Vi står altid klar til at hjælpe.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close