15-10-2019

Pas på: Efterårets nedfald kan være giftigt for din hund

Efteråret er for alvor over os. Dagene bliver kortere, vejret bliver koldere og de naturlige omgivelser ændrer sig så småt. Snart vil skovbunden bugne af nedfaldne agern og kastanjer, og du skal derfor være ekstra opmærksom, når du lufter din hund – de små frugter kan nemlig være livsfarlige for din firbenede ven.

11-10-2019

Hvor skal din hvalp sove?

Når du kommer hjem med din nye hvalp, så er alt nyt for hvalpen. Den har lige forladt sin mor, sine søskende og alt, som den kender, og det kan gøre selv den mest selvsikre hvalp en smule usikker kortvarigt. Det er derfor vigtigt, at der er ro i hjemmet omkring hvalpen. Undlad at invitere en masse gæster de første dage. Giv hvalpen tid til at falde til ro sammen med jer i familien først.

04-10-2019

Rejefiskere på fire poter

En mentalt og fysisk træt kat er en sund og glad kat. Det er også en nem kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er derfor endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din kat hjemme i stuen.

02-10-2019

Balanceøvelser for hunde

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund på gåture.

18-09-2019

Drag trygt på jagt med din hund

At arbejde som jagthund er krævende, og der kan nemt opstå skader under jagten. Hos Dyrekassen Danmark kan du forsikre din hund mod ulykker for et ganske lille beløb.

13-09-2019

Sådan får du katten i transportkassen

Mange katte er bange for at komme ind i en transportkasse, og årsagen er ofte, at katten oplever sine grænser overskredet, når den løftes og puttes i kassen. Dyrekassen Danmark har samlet nogle gode råd til, hvordan du kan lære din kat at gå i kassen frivilligt.

10-09-2019

Lær hunden at rydde op

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

03-09-2019

Gør pleje af hvalpen til en hyggestund

Alt for mange hundeejere er nødt til at fragte hunden til dyrlægen, som lægger hunden i narkose, før den nødvendige pleje af hunden kan gøres. Det er en skam, og med lidt omtanke, imens din hund er hvalp, kan det oftest undgås, at situationen når dertil.

20-08-2019

Gør den usikre kat mere tryg

Gemmer din kat sig under sofaen, når der kommer gæster? Stikker den af eller farer sammen ved høje lyde? Eller lever den ligefrem livet langs hjemmets paneler? Dyrekassen Danmark giver dig her nogle råd til at højne den usikre kats livskvalitet.

15-08-2019

Undgå et liv som hund og kat

Det hedder sig, at hunde og katte er notoriske fjender, men det behøver naturligvis ikke være sådan, hvilket rigtig mange venskaber mellem hunde og katte verden over vidner om.

29-07-2019

Lær din hvalp at være alene hjemme

Er du i tvivl om, hvordan du bedst træner din hvalp til at være alene hjemme? Her finder du træningsmetoder og gode råd til, hvordan du forbereder din hvalp på, at være alene hjemme i længere tid.

10-07-2019

Undgå svømmehale hos din hund

Om sommeren er der mange hunde, som virkelig nyder at tage en dukkert i bølgen blå -men alt godt kan overgøres! Hvis din hund ikke er i træning eller overbelaster sig på anden vis i vandet, så kan den risikere at få svømmehale – også kaldet watertail eller halelammelse.

03-07-2019

Stop hunde-hoppebolden

Hunde vil gerne hilse på de mennesker, som de kan lide, ved at hoppe op af dem og slikke deres ansigter. Adfærden stammer fra hundens ophav – et nu uddødt ulvelignende dyr, som sandsynligvis også hilste på denne måde - ganske som tamhundens fætter ulven gør i dag. Din hund er derfor ikke uartig men høflig, når den hopper op og nærmest vælter dig eller en gæst i en hilsen. Det er en del af hundefamiliens hardware.

26-06-2019

Undgå at din hvalp ødelægger dine ting

De fleste hvalpeejere kender sikkert til udfordringen. Her er Dyrekassen Danmarks bud på, hvordan du undgår, at din hvalp ødelægger dine ting.

23-06-2019

Pas på hunden, når I griller

Sommertid er grilltid. Men når maden skal tilberedes på grillen og nydes i det fri, bør du samtidig være ekstra opmærksom på din hund. Så en hyggelig grillaften ikke ender med et besøg hos dyrlægen.

22-06-2019

Bliv dus med transportkassen

Mange katte er bange for at komme i en transportkasse, og derfor ofte stressede når de ankommer hos dyrlægen. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du kan lære din kat at gå tryg og glad i transportkassen.

19-06-2019

Undgå solvarme biler

En bil parkeret i solen kan på kort tid forvandles til en stegende hed sauna med temperaturer på 60 til 80 grader. Hunde har sværere ved at komme af med varmen end mennesker, og det koster hvert år hunde livet.

10-06-2019

Kom godt fra start med alene hjemme

Lær din hvalp at være tryg ved at være alene hjemme, og endnu bedre - at den måske ligefrem er glad for det. Her er en guide til hvordan I kommer godt og trygt fra start.

29-05-2019

Lær din hund at gå pænt i snor

Du finder hundesnoren frem, og din hund hopper og springer af glæde. Nu skal I ud! Og det skal man som bekendt flere gange dagligt med en hund. Det er derfor vigtigt, at gåturen er en fornøjelse for jer begge.

07-05-2019

Guide: 10 gode råd til en god start

En ny hvalp kan virke som en stor opgave. Jo mere du har forberedt dig, for hvalpen kommer, jo nemmere bliver det hele – for både dig og din nye hund. Dyrekassen har derfor samlet ti gode råd til dig og din nye kammerat.

22-04-2019

Hugormevarsling

Et hugormebid kan få alvorlige konsekvenser, og er ofte forbundet med et alvorligt og smertefuldt sygeforløb for din hund eller kat. Derfor vigtigt, at du tager nogle forholdsregler, når du og din hund færdes i udsatte områder.

19-04-2019

Foråret - startskud for flåter

Forår er lig med masser aktiviteter uden for sammen med dine dyr. Men husk samtidig at tage dine forholdsregler mod flåter. De ubudne gæster kan nemlig overføre alvorlige sygdomme til både mennesker og dyr.

17-04-2019

Påskemad er giftig for hunde

Påsken er lige rundt om hjørnet og med højtiden følger påskefrokoster, lækkerier og højt humør. Men lige så lækker som påskemaden er for os mennesker, lige så potentiel giftig kan de være for vores firbenede venner.

12-04-2019

Forårsfornemmelser kan påvirke din tæve

Løbetid kan skabe problemer for dig og din hund - gode råd om falsk drægtighed

10-04-2019

Pas på din kat, når du åbner vinduet

Forebyg faldulykker, hvis du har indekatte ved fx at sætte beskyttelsesnet op om altanen og sikre dine vinduer. Vil du have vinduerne helt åbne, er det bedst at sikre med et net. Vi har samlet flere råd, så du kan sikre din indekat mod faldulykker.

08-04-2019

Undgå udlæg hos din dyrlæge

Vores service Direkte Skadesrefusions kan være en stor hjælp, hvis du skal til dyrlægen.

08-03-2019

Forårsblomster er farlige for dit kæledyr

De indeholder giftstoffer i både stængel og løg, og derfor farlige for både hund og kat.

28-02-2019

Vælg den rigtige hvalp

At få en hvalp er en stor beslutning, der skal vare mange år frem. Den tid du bruger nu, får du og din familie mange gange tilbage, når I har valgt den hund, der passer bedst til jer og omvendt.

25-02-2019

Husk snoren på strandturen

En lille venlig reminder

21-01-2019

Vinterråd

Her du læse om hvilke hensyn du kan tage, så din hund kommer sikkert gennem den kolde vintertid.

02-01-2019

Husk lys på dig og din hund

Dobbelt så mange hunde rammes af biler i vinterhalvåret som i sommerhalvåret. Langt størstedelen af ul­ykkerne kunne undgås, hvis flere hunde og ejere brugte lys og reflekser på lufteturen.

26-12-2018

Nytårsguide til katteejere

Vi har lavet en nytårsguide til alle katteejere, uanset om din kat er bange for fyrværkeri eller ej. Guiden kan hjælpe til at begrænse utryghed og forbygge fremtidige problemer.

23-12-2018

Nytårsguide til hundeejere

Vi har lavet en nytårsguide til alle hundeejere, uanset om din hund er bange for fyrværkeri eller ej. Guiden kan hjælpe til at begrænse utryghed og forbygge fremtidige problemer.

12-12-2018

Bløde pakker? Nej, tak!

Hvert år står hundehvalpe og kattekillinger øverst på ønskesedlen hos mange, men dyr er ikke en gave som bør gives juleaften.

12-11-2018

Nyt købsmodul går i luften

Vi er rigtig glade for, at vi nu kan præsentere vores nye købsmodul, som skal være med til at gøre din tilgang til Dyrekassen Danmark meget nemmere.

23-05-2018

Ny persondatapolitik for Dyrekassen Danmark

Ny fælles EU lov om behandling af persondata

22-03-2018

Kundelogin

Giver dig overblik over dine forsikringer - lige når det passer dig. Her kan du bl.a. se dine policer og forsikringsbetingelser og anmelde en skade.

20-12-2017

Pas godt på hinanden i julen

Tiggende hundeøjne eller listende kattepote er svært at stå for. Specielt når bordet bugner af lækkert julemad, kan det friste at dele godterne med din bedste ven. Vil du være på forkant med julens risici, så kan du læse vores råd til en sikker jul.

23-11-2017

Tag trygt din hund med til Norge i julen

Hvis du til jul skal rejse med din hund til Norge, er der en række regler, som du som ejer skal være opmærksom på, så din rejseledsager ikke bliver stoppet ved grænsen eller bringer smitte med sig mellem landene.

26-06-2017

Rejseregler på ferie syd

Hvis turen går sydpå, så er der en række regler, som skal opfyldes, så din rejseledsager ikke bringer smitte med sig mellem landene, og derfor er der en række regler, der skal følges, når du tager din hund eller kat med over grænsen på ferie.

11-06-2017

Rejseregler på ferie til Sverige

Hvis turen går til Sverige, så er der en række regler, som skal opfyldes, så din rejseledsager ikke bringer smitte med sig mellem landene, og derfor er der en række regler, der skal følges, når du tager din hund eller kat med over grænsen på ferie.

20-02-2017

Charlie topper hos Dyrekassen Danmarks hunde og katte

Både hunde- og katteejere elsker navnet Charlie. Det viser vores seneste statistik, hvor du kan se hvilke hunde- og kattenavne, der oftest går igen blandt vores "kunder" født i 2016.

16-02-2017

Pas på isen

Undgå ulykker på isen. Vi opfordrer derfor alle hundeejere til at passe ekstra på, når de færdes med hunden nær tilfrosne vandområder.

05-01-2017

Træn nytårsangsten væk

Var din hund utryg over nytåret? Så anbefaler vi, at du allerede nu starter træningen. Vi har lavet en guide med råd til forebyggelse og behandling af nytårsangst.

08-11-2016

Undgå lopper og flåter

Lopper og flåter kan ikke bare genere og give hudproblemer. Lopperne kan være svære at slippe af med, når først de er kommet med hjem, og flåterne kan overføre farlige sygdomme til mennesker.

05-10-2016

Husk at ID-mærke din kat

Bliver din kat væk eller kommer den til skade, er ID-mærkningen nødvendig for at Falck eller dyrlægen kan finde frem til dig. Er din kat ikke ID-mærket, risikerer du at den bliver aflivet uden du ved besked eller trods den kunne behandles og reddes.

30-08-2016

Klikkertræn din kat

Din kat elsker mentale udfordringer, så den får brugt både hoved og krop. En sjov måde at udfordre mentalt er gennem klikkertræning. Her giver vi dig en kort introduktion.

24-08-2016

Har vi din email-adresse?

Din email-adresse er blevet vigtig for en hurtig skadebehandling. Fremover sender vi nemlig vores skadespecifikationer per mail, så din skadebehandling kan ske endnu hurtigere.

01-06-2016

Ny juniorrabat

Nu kan du opnå ekstra fordele på din årlige præmie, når du køber dine forsikringer før din hvalp eller killing fylder 4 måneder.

12-04-2016

Bedste venner passer på hinanden

Det handler om venskab for livet. Om ubetinget kærlighed, om at have en at komme hjem til, og at have en at dele sorg og glæde med. For bedste venner passer naturligvis godt på hinanden - også når det er svært. Læs hele nyheden for at se vores film.

21-03-2016

Kan du ikke kende os?

Vi har fået ny hjemmeside. Selvom vi ikke ligner os selv, er vi stadig det samme team af passionerede medarbejdere, som passer godt på din bedste ven.

16-03-2016

Er din hund begyndt at fælde?

En guide til hvordan du nemt slipper af med hundehårene i fældeperioden.

01-03-2016

Bør du teste for hjerteorm?

Den milde vinter har øget antallet af smittede hunde med af hjerteorm, da hjerteormens larver har optimale leveforhold i varme og fugtige omgivelser.

01-02-2016

Ny forsikring

Nu kan du forsikre din hund billigt mod ulykker med vores nye ulykkesforsikring.

02-09-2013

Internatkatte får gratis sygeforsikring

Nyt initiativ fra Dyrekassen Danmark og Kattens Værn sender internatkatte af sted med ekstra tryghed i bagagen.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 97,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 77,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Telefax: 62 52 28 26
E-mail: post@dyrekassen.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close