27-03-2020

Stik hunden en tom flaske

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme på stuegulvet eller i haven.

24-03-2020

Aktiver katten med en toiletrulle

En mentalt og fysisk træt kat er en sund og glad kat. Det er også en nem kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er derfor endnu et lille aktiveringsleg fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din kat hjemme i stuen.

23-03-2020

Motion til din hvalp

Tillykke med din nye hundehvalp! Sådan en lille størrelse giver liv i huset, og derfor har Dyrekassen Danmark fundet et par gode aktiveringsråd til dig som er ny hvalpeejer.

18-03-2020

Luna og Charlie topper hos Dyrekassen Danmarks hunde

Nogle navne er mere populære end andre, og både hunde- og katteejere elsker navnet Luna. Det viser vores seneste statistik over de navne, der oftest går igen blandt nye medlemmer af Dyrekassen Danmark.

18-03-2020

Luna og Felix topper hos Dyrekassen Danmarks katte

Nogle navne er mere populære end andre, og både hunde- og katteejere elsker navnet Luna. Det viser vores seneste statistik over de navne, der oftest går igen blandt nye medlemmer af Dyrekassen Danmark.

16-03-2020

Lær hunden at rydde op

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

13-03-2020

Du kan stadig kontakte os

Som følge af myndighedernes seneste udmelding om coronavirus, der har medført, at en stor del af vores kundemedarbejdere nu arbejder fra egen bopæl, kan du opleve ventetid, når du kontakter os. Vi beder dig derfor anmelde en eventuel skade via kundelogin øverst på hjemmesiden eller pr. e-mail. Tak for din forståelse.

05-03-2020

Balanceøvelser for hunde

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund på gåturen.

24-02-2020

Hvornår skal katten til dyrlægen?

Når din kat er syg, er det vigtigt, at du kommer til dyrlægen med det samme. Nogle ejere er dog i tvivl om, hvilke tegn der viser, at katten er syg. Dyrekassen Danmark giver dig derfor en oversigt, så du ved, hvad du skal være opmærksom på.

13-02-2020

Forgiftninger hos hund

Mange hunde indbringes hvert år til danske dyreklinikker med symptomer på forgiftning. Som ejer er det vigtigt, du er opmærksom på symptomerne og handler hurtigt, hvis du har mistanke om, at din hund har været i kontakt med et farligt stof. Dyrekassen Danmark giver dig her et hurtigt overblik over de mest almindelige sygdomstegn ved forgiftning samt mulighederne for diagnosticering og behandling.

13-02-2020

Forgiftninger hos kat

Mange katte indbringes hvert år til danske dyreklinikker med symptomer på forgiftning. Som ejer er det vigtigt, du er opmærksom på symptomerne og handler hurtigt, hvis du har mistanke om, at din kat har været i kontakt med et farligt stof. Dyrekassen Danmark giver dig her et hurtigt overblik over de mest almindelige sygdomstegn ved forgiftning samt mulighederne for diagnosticering og behandling.

29-01-2020

Væk rovdyret i din kat

En mentalt og fysisk træt kat er en sund og glad kat. Det er også en nem kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er derfor endnu en lille aktiveringsleg, som du kan lave med din kat derhjemme.

27-01-2020

Sådan præsenterer du bedst en ny hvalp for din gamle hund

Overvejer du at anskaffe hund nummer to? Så kan du her læse Dyrekassen Danmarks råd til, hvordan du bedst muligt fører hundene sammen og lærer dem at omgås hinanden.

22-01-2020

Guide: 10 gode råd til en god start

En ny hvalp kan virke som en stor opgave. Jo mere du har forberedt dig, for hvalpen kommer, jo nemmere bliver det hele – for både dig og din nye hund. Dyrekassen har derfor samlet ti gode råd til dig og din nye kammerat.

15-01-2020

5 gode råd til hjælpe din hund ned i vægt

”Spis mindre og motionér mere”. Sådan lyder det gyldne råd, vi altid får, når det kommer til vægttab. Men er det virkelig så enkelt? Det er selvfølgelig rigtigt, at man bør forbrænde mere, end man spiser, hvis man vil smide de ekstra kilo. Men det handler i lige så høj grad om at finde en sund balance i hverdagen – i hvert fad hvis man ønsker et varigt resultat. Det samme gælder, når det kommer til dit hund. Dyrekassen Danmark giver dig derfor 5 gode råd til at hjælpe din firbenede ven ned i vægt og holde den slanke linje fremadrettet.

13-01-2020

Vær opmærksom på din seniorkats lyde

Nogle katte er mere højlydte end andre, og selvom overdreven vokalisering hos katte er ret almindeligt om natten, så er der forskel på at miave og hyle. Overdreven, højlydt kommunikation kan være et tegn på, at din kat lider af en alvorlig sygdom. Heldigvis er der mulighed for behandling i langt de fleste tilfælde, hvis blot tilstanden opdages tidligt nok. Vi giver dig her en liste over de mest almindelige sygdomme blandt ældre katte, så du ved, hvad du skal være opmærksom på.

06-01-2020

Nytårsforsæt til dig og din hund

Mange er sprunget ind i 2020 med nytårsforsæt og løfter til sig selv om at gøre visse ting anderledes eller bedre i det nye år. Nogle af de mest almindelige nytårsforsætter er vægttab, rygestop, mindre skærmtid eller at blive mere organiseret – men har du nogensinde overvejet at gøre noget, som gavner dig selv OG din hund? Her kommer vores bud på, hvordan du og din firbenede ven får et endnu bedre år.

27-12-2019

Luk døren for din kat

Bruger du juleferien på at træne dine katte? Mange katte hader en lukket dør. Men det er der heldigvis råd for, og Dyrekassen Danmark fortæller dig her, hvordan du lærer din kat, at en lukket dør er lig med fest.

17-12-2019

Gode vinterråd til katteejere

Selvom den helt kolde vinter med sne endnu lader vente på sig, så er det ind imellem ganske vådt og koldt uden for. Dyrekassen Danmark er derfor klar med en række gode vinterråd til dig og din kat.

12-12-2019

Pas godt på din hund om vinteren

Selvom den helt rigtig kolde vinter med sne endnu lader vente på sig, så er det ind imellem ganske vådt og koldt uden for. Dyrekassen Danmark er derfor klar med en række gode vinterråd til dig og din hund.

10-12-2019

Undgå juleulykker for din hund og kat

Vil du være på forkant med julens risici og undgå juleulykker for din hund eller kat, så kan du her læse Dyrekassen Danmarks råd til en sikker jul med dine firebenede venner.

02-12-2019

Julemad er ikke til kæledyr

Tiggende hundeøjne eller en listende kattepote, kan være svære at stå for. Specielt når bordet bugner af lækkert julemad, kan det friste at dele godterne med din bedste ven. Men det bør du undgå, hvis du ikke vil risikere at skulle en tur til dyrlægen.

28-11-2019

Lær din hund at få klippet negle

Oplever du problemer, når du skal klippe din hunds negle, så er Dyrekassen Danmark klar med nogle gode råd. Er hunden bange, er det din opgave at lære den, at negleklipperen er lig med lækre godbidder.

26-11-2019

Når dine katte bliver uvenner

Mange katteejere har mere end én kat, og ofte er disse katte også indekatte. Selvom de fleste katte elsker selskab, så kan der være slagsmål og uro mellem dem. Her får du derfor en række gode råd til, hvad du kan gøre, hvis dine katte slås.

21-11-2019

Hvor er godbidden?

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

19-11-2019

Skattejagt med viskestykke

Det våde efterårsvejr har selvsagt givet en del flere timer indendøre, end din hund har været vant til i en længere periode. Heldigvis findes der et utal af muligheder til at aktivere din hund - det eneste du skal bruge, er et viskestykke og nogle godbidder.

14-11-2019

Stoleleg for katte

Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er derfor endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din kat hjemme i stuen.

12-11-2019

Væk din cirkushund

Kulden har gjort det mindre sjovt at lege med hunden i haven, men heldigvis åbner det kolde vejr op for en masse spændende leg indendøre. Her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme i stuen.

07-11-2019

Hunde skal også have løn

Hvorfor gør min hund ikke det, som jeg vil have den til? Kender du den fornemmelse, så kan disse tips fra Dyrekassen Danmark måske hjælpe dig og din hund i den rigtige retning.

05-11-2019

Lær din kat at få lokkerne sat

Oplever du problemer, når du skal pleje din kats pels, så er Dyrekassen Danmark klar med nogle gode råd. Det vigtigste er ikke at gøre pelspleje til en kamp. I stedet skal katten lære, at der vanker godbidder, når børsten kommer frem.

31-10-2019

Gul betyder nej tak

Nogle hunde ønsker ikke at hilse på andre hunde i snor, og dette bør andre hundeejere respektere. Viste du, at du med en gul farve kan signalere til andre ejere, at din hund ikke ønsker kontakt?

22-10-2019

Tænk dig om før du kastrerer din hund

Kastration af en hund er ikke et vidundermiddel, der kan rette op på alle problemer. Og er din hund usikker, så kan en kastration nogle gange gøre det værre. Du bør derfor altid tænke dig grundigt om, før du tager valget for din hund. Læs mere om emnet her.

15-10-2019

Pas på: Efterårets nedfald kan være giftigt for din hund

Efteråret er for alvor over os. Dagene bliver kortere, vejret bliver koldere og de naturlige omgivelser ændrer sig så småt. Snart vil skovbunden bugne af nedfaldne agern og kastanjer, og du skal derfor være ekstra opmærksom, når du lufter din hund – de små frugter kan nemlig være livsfarlige for din firbenede ven.

11-10-2019

Hvor skal din hvalp sove?

Når du kommer hjem med din nye hvalp, så er alt nyt for hvalpen. Den har lige forladt sin mor, sine søskende og alt, som den kender, og det kan gøre selv den mest selvsikre hvalp en smule usikker kortvarigt. Det er derfor vigtigt, at der er ro i hjemmet omkring hvalpen. Undlad at invitere en masse gæster de første dage. Giv hvalpen tid til at falde til ro sammen med jer i familien først.

04-10-2019

Rejefiskere på fire poter

En mentalt og fysisk træt kat er en sund og glad kat. Det er også en nem kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er derfor endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din kat hjemme i stuen.

18-09-2019

Drag trygt på jagt med din hund

At arbejde som jagthund er krævende, og der kan nemt opstå skader under jagten. Hos Dyrekassen Danmark kan du forsikre din hund mod ulykker for et ganske lille beløb.

13-09-2019

Sådan får du katten i transportkassen

Mange katte er bange for at komme ind i en transportkasse, og årsagen er ofte, at katten oplever sine grænser overskredet, når den løftes og puttes i kassen. Dyrekassen Danmark har samlet nogle gode råd til, hvordan du kan lære din kat at gå i kassen frivilligt.

03-09-2019

Gør pleje af hvalpen til en hyggestund

Alt for mange hundeejere er nødt til at fragte hunden til dyrlægen, som lægger hunden i narkose, før den nødvendige pleje af hunden kan gøres. Det er en skam, og med lidt omtanke, imens din hund er hvalp, kan det oftest undgås, at situationen når dertil.

20-08-2019

Gør den usikre kat mere tryg

Gemmer din kat sig under sofaen, når der kommer gæster? Stikker den af eller farer sammen ved høje lyde? Eller lever den ligefrem livet langs hjemmets paneler? Dyrekassen Danmark giver dig her nogle råd til at højne den usikre kats livskvalitet.

15-08-2019

Undgå et liv som hund og kat

Det hedder sig, at hunde og katte er notoriske fjender, men det behøver naturligvis ikke være sådan, hvilket rigtig mange venskaber mellem hunde og katte verden over vidner om.

29-07-2019

Lær din hvalp at være alene hjemme

Er du i tvivl om, hvordan du bedst træner din hvalp til at være alene hjemme? Her finder du træningsmetoder og gode råd til, hvordan du forbereder din hvalp på, at være alene hjemme i længere tid.

10-07-2019

Undgå svømmehale hos din hund

Om sommeren er der mange hunde, som virkelig nyder at tage en dukkert i bølgen blå -men alt godt kan overgøres! Hvis din hund ikke er i træning eller overbelaster sig på anden vis i vandet, så kan den risikere at få svømmehale – også kaldet watertail eller halelammelse.

03-07-2019

Stop hunde-hoppebolden

Hunde vil gerne hilse på de mennesker, som de kan lide, ved at hoppe op af dem og slikke deres ansigter. Adfærden stammer fra hundens ophav – et nu uddødt ulvelignende dyr, som sandsynligvis også hilste på denne måde - ganske som tamhundens fætter ulven gør i dag. Din hund er derfor ikke uartig men høflig, når den hopper op og nærmest vælter dig eller en gæst i en hilsen. Det er en del af hundefamiliens hardware.

26-06-2019

Undgå at din hvalp ødelægger dine ting

De fleste hvalpeejere kender sikkert til udfordringen. Her er Dyrekassen Danmarks bud på, hvordan du undgår, at din hvalp ødelægger dine ting.

19-06-2019

Undgå solvarme biler

En bil parkeret i solen kan på kort tid forvandles til en stegende hed sauna med temperaturer på 60 til 80 grader. Hunde har sværere ved at komme af med varmen end mennesker, og det koster hvert år hunde livet.

10-06-2019

Kom godt fra start med alene hjemme

Lær din hvalp at være tryg ved at være alene hjemme, og endnu bedre - at den måske ligefrem er glad for det. Her er en guide til hvordan I kommer godt og trygt fra start.

29-05-2019

Lær din hund at gå pænt i snor

Du finder hundesnoren frem, og din hund hopper og springer af glæde. Nu skal I ud! Og det skal man som bekendt flere gange dagligt med en hund. Det er derfor vigtigt, at gåturen er en fornøjelse for jer begge.

12-04-2019

Forårsfornemmelser kan påvirke din tæve

Løbetid kan skabe problemer for dig og din hund - gode råd om falsk drægtighed

28-02-2019

Vælg den rigtige hvalp

At få en hvalp er en stor beslutning, der skal vare mange år frem. Den tid du bruger nu, får du og din familie mange gange tilbage, når I har valgt den hund, der passer bedst til jer og omvendt.

25-02-2019

Husk snoren på strandturen

En lille venlig reminder

21-01-2019

Vinterråd

Her du læse om hvilke hensyn du kan tage, så din hund kommer sikkert gennem den kolde vintertid.

02-01-2019

Husk lys på dig og din hund

Dobbelt så mange hunde rammes af biler i vinterhalvåret som i sommerhalvåret. Langt størstedelen af ul­ykkerne kunne undgås, hvis flere hunde og ejere brugte lys og reflekser på lufteturen.

12-12-2018

Bløde pakker? Nej, tak!

Hvert år står hundehvalpe og kattekillinger øverst på ønskesedlen hos mange, men dyr er ikke en gave som bør gives juleaften.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte Dyrekassen Danmark på:

post@dyrekassen.dk
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 97,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 77,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Telefax: 62 52 28 26
E-mail: post@dyrekassen.dk

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close