Aktiver katten med en toiletrulle

24-11-2021

En mentalt og fysisk træt kat er en sund og glad kat. Det er også en nem kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er en nem, lille aktiveringsleg fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din kat hjemme i stuen.

Aktiver katten med en toiletrulle

Det behøver bestemt ikke at koste en formue at aktivere din kat og give familiens firbenede ven gode oplevelser.

Måske har du også prøvet at komme hjem til en ødelagt toiletrulle, fordi din kat har splittet den ad, imens den var alene? Nu har du en mulighed for at udnytte din kats nysgerrighed og i stedet bruge netop passionen for toiletruller til både din og kattens fordel.

Du får en velstimuleret kat, den bliver tilpas og mentalt træt, og herefter kan du sikkert have dine egne toiletruller i fred for nysgerrige poter.

Du skal simpelthen bare tage det paprør, som er i midten af toiletrullen og fylde nogle attraktive godbidder heri. Fold begge ender eller den ene ende af rullen sammen og læg rullen på gulvet. Lad katten selv finde ud af at få maden ud af rullen ved at slå til den og trille med den. Katten må naturligvis gerne bide og ødelægge rullen – du har nok af dem!

Denne øvelse må gerne udføres af katten, uden den er under opsyn. Du kan derfor sagtens lægge et par papruller til din kat, når du forlader den.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close