Væk rovdyret i din kat

11-02-2021

En mentalt og fysisk træt kat er en sund og glad kat. Det er også en nem kat. Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her får du en nem, lille aktiveringsleg, som du kan lave med din kat derhjemme.

Væk rovdyret i din kat

Din kat er designet til at fortære og bide i råt kød. Selvom du fodrer med tørkost, kan du sagtens give din kat denne oplevelse også. Køb nogle gode kødstykker og giv katten, eller køb nogle mindre, rå ben og lad katten gnave i disse.

Vælger du kød, anbefaler vi, at du skærer kødet ud i mindre bidder, men stadig så store, at der er lidt at “arbejde med” og tygge i - på den måde får din kat en god gang massage på tandkødet, og tænderne bliver renset undervejs.

Vær tålmodig – nogle katte er kræsne, og andre skal lige lære det først. Er det tilfældet, så kan du eventuelt starte med at vælge noget pålæg, som din kat elsker. Lav lange strimler heraf og giv dem til katten. Dette stimulerer kattens tyggeevner, da en del katte har vænnet sig til at sluge tørkostpillerne.

Alle kneb gælder, og skal være indstillet på at prøve dig frem med forskellige typer kød, og måske endda tilberede det lidt i starten, før din kat vil medvirke. Når det lykkes, vil du opleve, hvordan dét at arbejde med råt kød og rå ben tilfredsstiller din kat og giver en dejlig ro efterfølgende.

Du bør aldrig forlade katten alene med råt kød og rå ben, og husk: din kat må aldrig få ben, der er tilberedte!

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close