Anmeld skade

Har du og din bedste ven haft brug for vores hjælp, kan du  finde vejledning til din skadesbehandling her.

Vi ved, hvor svært det kan være når familiens midtpunkt får brug for hjælp. Derfor vil du altid møde et team af specialiserede medarbejdere, der alle selv er passionerede dyreejere, og som brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket. Vi står altid klar til at hjælpe.

Sygeforsikring

Du skal altid opsøge en dyrlæge, når din kat bliver syg eller kommer til skade. Du kan anmelde skaden via Kundelogin eller i vores app ”Mit Concordia”. Her kan du vedhæfte regningen, og du får med det samme oplyst skadenummeret, som sagen er registreret under.

Du kan naturligvis også sende regningen pr. mail. Send mail og vedhæft regningen som en pdf-fil, da vi ellers kan have problemer med at åbne filen. Husk at skrive diagnose og policenummer samt eventuelt din mailadresse på regningen, før du sender den til os. Har vi spørgsmål, kan vi i så fald kontakte dig.

Sidst, men ikke mindst kan du sende regninger med brev til Dyrekassen Danmark, Statene 12, 5970 Ærøskøbing. 

Ved kontakt til os pr. mail modtager vi via sikker mail, men vi opfordrer dog til, at du ikke fremsender personoplysninger af følsom eller fortrolig karakter. Ved skader kan du i stedet anmelde skaden, herunder vedhæfte bilag, via sikker forbindelse ved kundelogin på Mit Concordia.

Du får 80 procent af de dækningsberettigede udgifter dækket via din forsikring, og herefter fratrækkes en selvrisiko på 811 kr. eller 1.082 kr. pr. ny diagnose/sygdom indenfor en behandlingsperiode på 120 dage. Forsikringen dækker op til 33.359 kr. pr. år og/eller pr. skade. (Oplysningerne er baseret på de nyeste forsikringsbetingelser).

Vores behandlingstid er normalt ca. 1 uge. På nuværende tidspunkt er behandlingstiden desværre længere end sædvanligt - vi håber på din forståelse. Erstatningen overføres til din NemKonto.

Når din kat er sygeforsikret hos os, kan du benytte dig af vores direkte skadesrefusion. Det betyder, vi afregner direkte med din dyrlæge, og du kun betaler din del af dyrlægeregningen i stedet for hele beløbet. Direkte skadesrefusion gælder ved dyrlægeregninger over 5.000 kr. og skal aftales med din dyrlæge.

Har du spørgsmål, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

 

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close