Stik hunden en tom flaske

27-03-2020

En mentalt og fysisk træt hund er en sund og glad hund. Det er også en nem hund. Årsagerne til at aktivere din hund er mange, og her er endnu et lille tip fra Dyrekassen Danmark, som du kan lave med din hund hjemme på stuegulvet eller i haven.

Stik hunden en tom flaske

Der findes mange måder at aktivere din hund. Eksempelvis bugner dyrebutikkerne af aktivitetslegetøj og aktivitetsbolde, som du kan putte godbidder i - herefter er det så hundens job at få godbidderne ud ved at trille med legetøjet eller bolden. Denne mentale udfordring er sund og god for alle hunde uanset alder og størrelse, men det behøver ikke koste ret meget at give din firbenede ven denne mulighed.

Tag en tom sodavandsflaske i plast og lav et hul i siden. Put nogle tørre godbidder eller lidt af den almindelige tørkost i flasken og stil den på gulvet foran hunden. Nu skal din hund trille med flasken, så godbidderne kommer ud – dette er der ofte lang tids aktivering i.

Efterlad ikke hunden alene med flasken, da den kan bide i den og komme til skade. Ønsker du at forlade din hund med denne type aktivering, bør du i stedet købe et legetøj lavet i et materiale, som din hund ikke kan bide i stykker.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close