Kikis historie

16-09-2018

Efter et langt sygdomsforløb med allergi måtte Vivi sige farvel til sin dejlige to år gamle bretontæve sidste forår.

Kikis historie

Kiki fik pludselig allergi.

Kiki var en drømmehund for os. Vi havde ventet længe på netop hende, og glæden var stor, da hun endelig ankom. Kiki var en erstatningshvalp for vores første Breton, som desværre blev aflivet på grund af hofteledsdysplasi, så vi havde glædet os til at få hund igen. Kiki udviklede sig da også helt efter planen. Hun viste gode jagtegenskaber og fik som unghund sit første CACIP på udstilling. Et CACIP er første skridt på vejen til at blive Champion. Alt tegnede derfor godt.

Men da Kiki's 2 års fødselsdag nærmede sig, begyndte hun at få problemer med betændelse i læbefolderne. Vi behandlede, og jeg kunne holde det nede ved hjælp af zinksalve. Sommeren gik derfor uden de store problemer, men da efteråret satte ind, blussede betændelsen op igen. Denne gang havde Kiki også røde poter, udslæt i lysken og røde ører. Jeg var klar over, at jeg havde fået en allergihund. Da vi havde skiftet til et andet foder i løbet af året, troede vi først, at det var foderallergi, så Kiki blev sat på allergifoder, og vi besluttede at se tiden an.

Der var desværre ingen effekt. Kiki blev derfor allergitestet, da hun nu var så påvirket, at hun ikke længere kunne fungere normalt. Hun var utrolig stresset og urolig, da hun kløede voldsomt, og hun havde også problemer med at spise på grund af betændelsen i læberne. Allergitesten viste desværre, at hun var allergisk overfor husstøvmider, lagermider, lopper med mere - og i voldsom grad. Da hun var så plaget af sin allergi, tog jeg den tunge beslutning, at hun ikke skulle leve et liv med gentagne behandlinger og gener fra allergien. Da min kæreste også har allergi og vores hjem derfor allerede var indrettet allergivenligt, kunne vi intet gøre på hjemmefronten for at hjælpe Kiki. Sorgen var stor, men jeg ved, at jeg gjorde det bedste for min hund.

Dyrekassen Danmark var med hele vejen i Kikis forløb, og det er jeg glad for, da det økonomiske aspekt dermed aldrig blev første prioriteten. Jeg kunne i stedet koncentrere mig fuldt ud om Kiki.

Kiki var en helt og aldeles speciel hund. Vi havde en stærk forbindelse og et sammenhold, som jeg ikke tror, at jeg nogensinde finder sammen med en anden hund igen.
I dag skinner solen igen i vores hjem, for lille Alma er flyttet ind. Alma er en Engelsk Springer Spaniel på seks måneder, og hun er selvfølgelig også sygeforsikret. Jeg har valgt at give Alma den nye HundTotal med plus dækning.

Vivi Kristiansen

Skadesbehandler, Dyrekassen Danmark

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close