Stoleleg for katte

15-07-2021

Årsagerne til at aktivere din kat er mange, og særligt indekatte har behov for mentale og fysiske udfordringer. Her er en nem, lille leg, som du kan lave med din kat hjemme i stuen eller ude i haven.

Stoleleg for katte

Der skal ofte ikke så meget til, før en kat kan få en masse sjove oplevelser ud af en aktivitet. Katte er nysgerrige og opfindsomme dyr, der undersøger og leger – også selvstændigt, og hvis du vil give din kat noget at gå på opdagelse i, så kan du lege kattenes version af stoleleg med din pelsede ven.

Aktiviteten er nem at rette an, du kan lave andre ting imens, og katten kan også efterlades med stolelegen alene, så den er underholdt, imens du er ude.

Tag to stole og stil på gulvet i stuen med et mellemrum imellem. Smid et blødt tæppe eller to hen over stolene, og se nu hvad din kat gør. Ved synet af noget nyt midt i rummet, vil de fleste katte komme hen, undersøge og kigge, og ofte både putte og lege i tæpper og stole.

For os kan det virke som en simpel aktivitet, men for en kat kan det give timers underholdning, fordi noget i rummet ser anderledes ud end før.

Du kan naturligvis udvide stolelege med flere stole end to, lige som du kan tilføje papkasser, hynder, puder og skamler til udsmykningen, så din kat for alvor kan gå på opdagelse.

Du kan desuden sagtens rykke legen ud i have, hvis du ønsker lidt frisk luft samtidig.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close