Anmeld skade

Har du og din bedste ven haft brug for vores hjælp, kan du anmelde skaden og finde vejledning til din skadesbehandling her. 

Vi ved, hvor svært det kan være når familiens midtpunkt får brug for hjælp. Derfor vil du altid møde et team af specialiserede medarbejdere, der alle selv er passionerede dyreejere, og som brænder for at passe godt på dig og din bedste ven. Også når skaden er sket. Vi er altid klar til at hjælpe.

Når din bedste ven er sygeforsikret hos os, kan du benytte dig af vores direkte skadesrefusion. Det betyder, vi afregner direkte med din dyrlæge, og du kun betaler din del af dyrlægeregningen i stedet for hele beløbet. Direkte skadesrefusion gælder ved dyrlægeregninger over 5.000 kroner og skal aftales med din dyrlæge.

Vores behandlingstid er normalt ca. 1 uge. På nuværende tidspunkt er behandlingstiden desværre længere end sædvanligt - vi håber på din forståelse. Erstatningen overføres til din NemKonto.

Læs vores brochurer

Har du spørgsmål til indholdet eller mangler du noget materiale, er du altid velkommen til at kontakte os.

E-mail: Send e-mail
Telefon: 63 57 11 11

Med en sygeforsikring kan du være med til at skabe sikkerhed og tryghed for din bedste ven

Pris fra kun 138,-* på ansvar- og sygeforsikring til hund.

Pris fra kun 102,-* på sygeforsikring til kat.

Beregn pris og køb forsikring

Hund

Kat

*Priserne er pr. måned og inkl. hvalpe/killingerabat.

Samarbejdspartnere

Dyrekassen Danmark

Statene 12
5970 Ærøskøbing
CVR nr.: 17 39 46 30

Telefon: 63 57 11 11
Kundeservice: Send e-mail
Anmeld skade: Send e-mail

Kontorets åbningstider:
Mandag - torsdag 8.30 - 16.00
- skadeafd. har åbent til 17.00
Fredag 8.30 - 15.00

Tak for din tilmelding

Du vil modtage vores nyhedsbrev, når vi har noget på hjertet – dog maksimalt fire gange om året. Gennem nyhedsbrevet holder vi dig informeret om nye tiltag samt relevante nyheder om hund og kat. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close
Tak for jeres historie

Vi glæder os over du vil dele jeres historie med andre dyreejere, og håber at vi har været med til at gøre en forskel for dig og din bedste ven. De bedste hilsner fra Dyrekassen Danmark

icon-close